fbpx

Om Husrum

Fordi ingen unge skal føle sig ensomme

Fællesskab, gode oplevelser og nye venskaber:
Hos HUSRUM tilbyder vi samtale- og netværksgrupper, sociale arrangementer og hjerteven til dig, som er ung, og som føler dig ensom og savner positive, rummelige fællesskaber at indgå i. HUSRUMs mål er, at ingen unge skal føle sig ensomme, og vi arbejder for at give dig gode sociale oplevelser og nye venskaber. 
 
I 2020 havde vi + 2000 besøg i vores tilbud, og flere end 80 gode frivillige, som alle står klar til at tage godt imod dig. 
unge til sociale aktiviteter i husrum silkeborg

Vi har hjulpet unge ud af ensomhed i mere end 25 år

HUSRUM har eksisteret i mere end 25 år. Projektet startede som et privat initiativ i starten af 1990’erne og blev senere tilknyttet non-profit foreningen Jysk Børneforsorg/Fredehjem. 

Jysk Børneforsorg/Fredehjem er en paraplyforening for en lang række projekter og institutioner, der alle har sårbare børn og unge som deres målgruppe. Foreningen har mere end 100 år på bagen og flere end 200 sociale indsatser. Som en del af foreningen har HUSRUM altså et solidt bagland og stor ekspertise indenfor unge-området at trække på. Gennem Jysk Børneforsorg/Fredehjem er HUSRUM desuden en del af Folkebevægelsen mod ensomhed, som arbejder for at fremme fællesskaber i Danmark

Bliv en del af vores fællesskab på Facebook

Styregruppen

HUSRUM er organiseret med en styregruppe, som er med til at sikre kvalitet og udvikling. Medlemmerne
 er: 

Eva Guttorm Nielsen, pædagogisk, psykologisk uddannelsesrådgiver på Aarhus Universitet

Loa Mortensen, studenterpræst

Rasmus Ladefoged Dinnesen, forstander for Holmstrupgård

Tenna Duch Schaldemose, erhvervskoordinator ved Studenterhus Aarhus

Poul Erik Clausen, Generalsekretær for Jysk Børneforsorg