fbpx

HUSRUM Silkeborg

Velkommen i HUSRUM Silkeborg

Fællesskab, gode oplevelser og nye venskaber. HUSRUM er for dig, 
som er ung, og som føler dig ensom og savner positive, rummelige fællesskaber at indgå i. Vores mål er, at ingen unge skal føle sig ensomme, og vi arbejder for at give dig gode sociale oplevelser og nye venskaber.

I HUSRUM Silkeborg tilbyder vi at du kan få en SamtaleVen. SamtaleVenner er et match mellem dig og en anden ung, som også har lyst til at tale med en jævnaldrene og tage de første skridt mod at bryde med ensomhed. Som samtalevenner kan I tale i  telefon, via videoopkald eller på SMS i en times tid en gang om ugen.

Vi hjælper jer godt i gang og sender inspiration til samtaleemner undervejs.  

Vi har også en række online arrangementer, du kan blive en del af. Vi laver fællesspisning, quizzer, koncerter og meget, meget andet, hvor unge fra alle byer i HUSRUM samles online. 

Hvordan kommer jeg i gang?

Kontakt os

 

Du kan kontakte os på den måde, som passer dig bedst. Du kan ringe, sende en sms eller e-mail, eller skrive i kontaktformularen her på siden.

Indledende samtale

Som det allerførste bliver du inviteret til en indledende samtale med vores koordinator. Her fortæller vi om hvad vi kan tilbyde i HUSRUM, og spørger lidt ind til hvad du ønsker dig at få ud af at være med.

Velkommen i HUSRUM

Vi finder en samtaleven til dig og  vi aftaler, hvornår du kan komme i gang. Du bliver også inviteret ind i vores lukkede facebookgruppe.