fbpx

HUSRUM Silkeborg

Velkommen i HUSRUM Silkeborg

Fællesskab, gode oplevelser og nye venskaber. 

HUSRUM er for dig, som er ung i alderen 16-30 år, og som føler dig ensom og savner positive, rummelige fællesskaber at indgå i. Vores mål er, at ingen unge skal føle sig ensomme, og vi arbejder for at give dig gode sociale oplevelser og nye venskaber. I HUSRUM har du mulighed for at tale om det, der er svært, du kan øve dig i at være mere social i et trygt fællesskab og opleve stjernestunder sammen med andre unge. 

I HUSRUM kan man deltage i vores hyggelige sociale arrangementer. Vi laver mad sammen, går ture, laver outdoor events, spiller brætspil, tager på sommerhustur, holder julefrokost og meget mere. 

Vi tilbyder også, at du kan mødes i en samtalegruppe. Samtalegrupperne forløber over en periode på 12 uger, hvor cirka syv unge og tre frivillige gruppeledere mødes til samtaler af to timers varighed en gang om ugen. I samtalegrupperne taler vi om nogle forskellige emner såsom ensomhed, kunsten at kunne smalltalke, diagnoser eller selvtillid. Derudover taler vi om, hvordan vi har det, og der er mulighed for at dele egne erfaringer. 

Derudover tilbyder vi, at du kan få en samtaleven. Samtalevenner er et match mellem dig og en anden ung, som også har lyst til at tale med en jævnaldrene og tage de første skridt mod at bryde med ensomhed. Som samtalevenner kan I tale i telefon, via videoopkald eller på SMS i en times tid en gang om ugen. Vi hjælper jer godt i gang og sender inspiration til samtaleemner undervejs.  

Der er gratis at deltage, og alle er velkomne til at kontakte os, for at høre mere.

Hvordan kommer jeg i gang?

Kontakt os

 

Du kan kontakte os på den måde, som passer dig bedst. Du kan ringe, sende en sms eller e-mail, eller skrive i kontaktformularen her på siden.

Indledende samtale

Som det allerførste bliver du inviteret til en indledende samtale med vores koordinator. Her fortæller vi om hvad vi kan tilbyde i HUSRUM, og spørger lidt ind til hvad du ønsker dig at få ud af at være med.

Velkommen i HUSRUM

Vi finder en samtaleven til dig og  vi aftaler, hvornår du kan komme i gang. Du bliver også inviteret ind i vores lukkede facebookgruppe.