fbpx

HUSRUM Horsens

Velkommen i HUSRUM Horsens

HUSRUM Horsens henvender sig til unge, der bor i Horsens Kommune i alderen 16-30 år. Vi holder til i lokaler hos Sund By Horsens, hvor vi har indledende samtaler, samtalegrupper og sociale arrangementer.
Vi mødes til sociale aktiviteter hver tirsdag aften.

Vi har desuden mulighed for at tilbyde en venskabsordning, hvor man matches med én frivillig og mødes et sted man selv bestemmer. 

Play Video

Sådan finder du vej til HUSRUM Horsens (Sund By Horsens)

HUSRUM Junior

HUSRUM Junior er for dig, der bor i Horsens og er mellem 12 og 16 år. Her kan du få en voksen frivillig ”agent” og støtte. Hver tirsdag eftermiddag mødes i med de andre unge og agenter til forskellige aktiviteter – fx brætspil, en tur på mountainbike eller fælles madlavning og spisning. Fællesskabet med de andre unge er i fokus, men du kan også nogle gange mødes med din agent på tomandshånd til gode snakke, hjælp til at komme til en fritidsaktivitet eller noget helt tredje.

Det er rådgivere fra Horsens Kommune, der kan henvise dig til HUSRUM Junior.

Et forløb hos os varer seks måneder med mulighed for forlængelse. Før du starter i HUSRUM Junior, kommer du sammen med dine forældre og rådgiver til en forsamtale hos vores koordinator. Her kan vi lære dig bedre at kende og tale om, hvad dit mål eller mission med at blive en del af HUSRUM Junior skal være. Det kan fx være at øve sig i at tale med jævnaldrende, at få flere venner eller at blive bedre til at tro på dig selv.

frivillige husrum horsens

Hvordan kommer jeg i gang?

Kontakt os

Du kan kontakte os på den måde, som passer dig bedst. Du kan ringe, sende en sms eller e-mail, eller skrive i kontaktformularen her på siden.

Indledende samtale

Som det allerførste bliver du inviteret til en indledende samtale med vores koordinator. Her fortæller vi om hvad vi kan tilbyde i HUSRUM, og spørger lidt ind til hvad du ønsker dig at få ud af at være med.

Velkommen i HUSRUM

Du vælger selv om du vil begynde med samtalegruppe, sociale arrangementer eller en hjerteven og vi aftaler, hvornår du kan komme i gang. Du bliver også inviteret ind i vores lukkede facebookgruppe.

Kontakt HUSRUM Horsens

Tue Koordinator Horsens

Frivilligkoordinator i Horsens

Tue Starcke-Jensen 

Tlf.: 4110 0129

E-mail: horsens@husrum.dk

Bliv en del af vores Facebook fællesskab

På vores lokale facebookside kan du følge med i hvad vi laver i HUSRUM, og blive opdateret, når der sker nyt. Her finder du også vores forskellige grupper for frivillige, unge, aktiviteter og meget andet.