fbpx

HUSRUM Horsens

Velkommen i HUSRUM Horsens

HUSRUM Horsens er for dig, som er ung i alderen 16-30 år, og som føler dig ensom og savner positive, rummelige fællesskaber at indgå i.
Vores mål er, at ingen unge skal føle sig ensomme, og vi arbejder for at give dig gode sociale oplevelser og nye venskaber.
HUSRUM har været fundamentet for mange gode venskaber og vi glæder os til at byde dig velkommen!
Alle vores aktiviteter er gratis at deltage i.
Play Video

Sådan finder du vej til HUSRUM Horsens (Sund By Horsens)

Vi tilbyder:

Sociale arrangementer

I HUSRUM kan du deltage i vores hyggelige sociale arrangementer. Vi mødes ugentligt til bl.a. fællesspisninger, gåture, outdoor-events, brætspil og meget andet. Derudover har vi en fælles sommerhustur på tværs af vores byer i sommerferien og en lokal julefrokost i december.

Vores frivillige planlægger aktivitetsprogram kvartalsvis, hvor du har mulighed for at byde ind med gode idéer. De frivillige står klar til at tage imod dig og faciliteter aktiviteten, hvor vi alle bidrager til fællesskabet og hjælpes ad.

Til vores sociale arrangementer kan du øve dig i at være social i et trygt fællesskab og få en masse gode oplevelser sammen med andre unge.

Vi mødes hver tirsdag aften til vores aktiviteter.

Samtalegrupper

Samtalegrupperne forløber over en periode på 12 uger, hvor cirka syv unge og tre frivillige gruppeledere mødes til samtaler af to timers varighed en gang om ugen.

I samtalegruppen har vi fokus på at lære hinanden at kende og opbygge trygge relationer, hvor der er plads til både sjove og svære samtaler.

Samtalegruppen er målrettet dig, der synes at ungdommen er udfordrende og savner nogle at dele den med. Du bliver bl.a. præsenteret for temaerne, “psykisk sårbarhed og egenomsorg”, “bryde tankemønstre” og “kærlighedsrelationer”. Derudover mødes vi midtvejs til pizzaaften med spil og gode grin.

Hjerteven

I vores venskabsordning Hjerteven, bliver du matchet med en fortrolig voksen. I bliver matchet ud fra behov og interesser. Din Hjerteven og dig mødes én gang om ugen i et par timer.

I kunne bl.a. mødes til en gåtur, en kop kaffe eller en cykeltur i skoven. I bliver matchet ud fra behov og interesser og finder sammen ud af, hvad I vil lave, når I mødes.

Efter du er blevet matchet med en frivillig Hjerteven, mødes I med den lokale koordinator til et opstartsmøde. Her aftaler vi hvor og hvornår I skal mødes selv for første gang.

HUSRUM Junior

HUSRUM Junior er for dig, der bor i Horsens og er mellem 12 og 16 år. Her kan du få en voksen frivillig ”agent” og støtte. Hver tirsdag eftermiddag mødes i med de andre unge og agenter til forskellige aktiviteter – fx brætspil, en tur på mountainbike eller fælles madlavning og spisning. Fællesskabet med de andre unge er i fokus, men du kan også nogle gange mødes med din agent på tomandshånd til gode snakke, hjælp til at komme til en fritidsaktivitet eller noget helt tredje.

Det er rådgivere fra Horsens Kommune, der kan henvise dig til HUSRUM Junior.

Et forløb hos os varer seks måneder med mulighed for forlængelse. Før du starter i HUSRUM Junior, kommer du sammen med dine forældre og rådgiver til en forsamtale hos vores koordinator. Her kan vi lære dig bedre at kende og tale om, hvad dit mål eller mission med at blive en del af HUSRUM Junior skal være. Det kan fx være at øve sig i at tale med jævnaldrende, at få flere venner eller at blive bedre til at tro på dig selv.

frivillige husrum horsens
unge i husrum giver hinanden en highfive

Hvordan kommer jeg i gang?

Kontakt os

Du kan kontakte os på den måde, som passer dig bedst. Du kan ringe, sende en sms eller e-mail, eller skrive i kontaktformularen her på siden.

Indledende samtale

Som det allerførste bliver du inviteret til en indledende samtale med vores koordinator. Her fortæller vi om hvad vi kan tilbyde i HUSRUM, og spørger lidt ind til hvad du ønsker dig at få ud af at være med.

Velkommen i HUSRUM

Du vælger selv om du vil begynde med samtalegruppe, sociale arrangementer eller en hjerteven og vi aftaler, hvornår du kan komme i gang. Du bliver også inviteret ind i vores lukkede facebookgruppe.

Kontakt HUSRUM Horsens

portrætfoto af tue starcke-jensen frivilligkoordinator i husrum horsens

Frivilligkoordinator i Horsens

Tue Starcke-Jensen 

Tlf.: 4110 0129

E-mail: horsens@husrum.dk

Bliv en del af vores Facebook fællesskab

På vores lokale facebookside kan du følge med i hvad vi laver i HUSRUM, og blive opdateret, når der sker nyt. Her finder du også vores forskellige grupper for frivillige, unge, aktiviteter og meget andet.