fbpx

HUSRUM Esbjerg

Velkommen i HUSRUM Esbjerg

HUSRUM Esbjerg er for dig, som er ung i alderen 16-30 år, og som føler dig ensom og savner positive, rummelige fællesskaber at indgå i.
Vores mål er, at ingen unge skal føle sig ensomme, og vi arbejder for at give dig gode sociale oplevelser og nye venskaber.
HUSRUM har været fundamentet for mange gode venskaber og vi glæder os til at byde dig velkommen!
Alle vores aktiviteter er gratis at deltage i.
unge der smiler til kreativ aktivitetet i husrum viborg

Vi tilbyder:

Sociale arrangementer

I HUSRUM kan du deltage i vores hyggelige sociale arrangementer. Vi mødes ugentligt til bl.a. fællesspisninger, gåture, outdoor-events, brætspil og meget andet. Derudover har vi en fælles sommerhustur på tværs af vores byer i sommerferien og en lokal julefrokost i december.

Vores frivillige planlægger aktivitetsprogram kvartalsvis, hvor du har mulighed for at byde ind med gode idéer. De frivillige står klar til at tage imod dig og faciliteter aktiviteten, hvor vi alle bidrager til fællesskabet og hjælpes ad.

Til vores sociale arrangementer kan du øve dig i at være social i et trygt fællesskab og få en masse gode oplevelser sammen med andre unge.

Samtalegrupper

Samtalegrupperne forløber over en periode på 12 uger, hvor cirka syv unge og tre frivillige gruppeledere mødes til samtaler af to timers varighed en gang om ugen.

I samtalegruppen har vi fokus på at lære hinanden at kende og opbygge trygge relationer, hvor der er plads til både sjove og svære samtaler.

Samtalegruppen er målrettet dig, der synes at ungdommen er udfordrende og savner nogle at dele den med. Du bliver bl.a. præsenteret for temaerne, “psykisk sårbarhed og egenomsorg”, “bryde tankemønstre” og “kærlighedsrelationer”. Derudover mødes vi midtvejs til pizzaaften med spil og gode grin.

Hjerteven

I vores venskabsordning Hjerteven, bliver du matchet med en fortrolig voksen. I bliver matchet ud fra behov og interesser. Din Hjerteven og dig mødes én gang om ugen i et par timer.

I kunne bl.a. mødes til en gåtur, en kop kaffe eller en cykeltur i skoven. I bliver matchet ud fra behov og interesser og finder sammen ud af, hvad I vil lave, når I mødes.

Efter du er blevet matchet med en frivillig Hjerteven, mødes I med den lokale koordinator til et opstartsmøde. Her aftaler vi hvor og hvornår I skal mødes selv for første gang.

hygge blandt unge i husrum vibrog
unge fra husrum på tur i tivoli

Hvordan kommer jeg i gang?

Kontakt os

 

Du kan kontakte os på den måde, som passer dig bedst. Du kan ringe, sende en sms eller e-mail, eller skrive i kontaktformularen her på siden.

Indledende samtale

Som det allerførste bliver du inviteret til en indledende samtale med vores koordinator. Her fortæller vi om hvad vi kan tilbyde i HUSRUM, og spørger lidt ind til hvad du ønsker dig at få ud af at være med.

Velkommen i HUSRUM

Du vælger selv om du vil begynde med samtalegruppe, sociale arrangementer eller en hjerteven og vi aftaler, hvornår du kan komme i gang. Du bliver også inviteret ind i vores lukkede facebookgruppe.

Kontakt HUSRUM Esbjerg

Portrætfoto af Anne Iversen frivilligkoordinator i HUSRUM Esbjerg

Frivilligkoordinator i Esbjerg

Anne Kierkegaard Iversen

Tlf.: 20 68 01 04

E-mail: esbjerg@husrum.dk

Bliv en del af vores Facebook fællesskab

På vores lokale facebookside kan du følge med i hvad vi laver i HUSRUM, og blive opdateret, når der sker nyt. Her finder du også vores forskellige grupper for frivillige, unge, aktiviteter og meget andet.