fbpx

HUSRUM Junior

Velkommen i HUSRUM Junior

HUSRUM Junior er for unge, der er mellem 12 og 16 år, og savner et trygt og overskueligt fællesskab med jævnaldrende, der også kender til ensomhed og udfordringer. Her får de en voksen frivillig ”agent” og støtte, der hjælper dem godt ind i fællesskabet.

En gang om ugen mødes unge og agenter til forskellige klubaktiviteter – fx brætspil, kreative sysler, en tur i det fri eller fælles madlavning og spisning.

Før en ung kan starte i HUSRUM Junior, skal de sammen med sine forældre og rådgiver til en forsamtale hos vores koordinator. Her kan vi lære dig bedre at kende og tale om, hvad dit mål eller mission med at blive en del af HUSRUM Junior skal være. Det kan fx være at øve sig i at tale med jævnaldrende, at få flere venner eller at blive bedre til at tro på dig selv.

Det er rådgivere eller kontaktpersoner fra din kommune eller skole, der kan henvise dig til HUSRUM Junior.

Deltagelse i Junior er gratis. Et forløb hos os varer seks måneder med mulighed for forlængelse.

HUSRUM Junior er for dig, der er mellem 12 og 16 år, og savner et trygt og overskueligt fællesskab med andre som dig. Her får du en voksen frivillig ”agent” og støtte, der hjælper dig godt ind i fællesskabet.

En gang om ugen mødes I med de andre unge og agenter til forskellige aktiviteter – fx brætspil, kreative sysler, en tur i det fri eller fælles madlavning og spisning.

Før du starter i HUSRUM Junior, kommer du sammen med dine forældre og rådgiver til en forsamtale hos vores koordinator. Her kan vi lære dig bedre at kende og tale om, hvad dit mål eller mission med at blive en del af HUSRUM Junior skal være. Det kan fx være at øve sig i at tale med jævnaldrende, at få flere venner eller at blive bedre til at tro på dig selv.

Det er rådgivere eller kontaktpersoner fra din kommune eller skole, der kan henvise dig til HUSRUM Junior.

Deltagelse i Junior er gratis. Et forløb hos os varer seks måneder med mulighed for forlængelse.

Hør en ung, forælder og frivillig fortælle:

Opstart i HUSRUM Junior - kort

Kontakt

Rådgiver eller kontaktperson for den unge og familie kontakter den lokale koordinator og afklarer om HUSRUM Junior er det rigtige tilbud til den unges behov.

Forsamtale

Den unge, forælder/re, henvisende kontaktperson og koordinator mødes til en snak om mulighederne i Junior, den unges håb og mål for deltagelse og ønsker til sin kommende agent.

Herefter leder koordinator efter et passende match med en frivillig.

Matchingmøde

Når et match med en frivilig er fundet mødes ung, forælder/re, agent og koordinator, hvor den unge møder sin agent. Til mødet aftales opstarten med første deltagelse i junior.

Nu er forløbet på 6 måneder i gang.

Kontakt

portrætfoto af tue starcke-jensen frivilligkoordinator i husrum horsens

Frivilligkoordinator, HUSRUM Junior – Horsens

Tue Starcke-Jensen 

Tlf.: 4110 0129

E-mail: horsens@husrum.dk

Frivilligkoordinator, HUSRUM Junior – Aarhus

Navn Navnesen
Tlf.: 8888 8888

E-mail: junior@husrum.dk

HUSRUM Logo
madlavning sammen i husrum junior gruppen