fbpx

HUSRUM Aarhus

Velkommen i HUSRUM Aarhus

HUSRUM Aarhus henvender sig til unge i alderen 16-30 år. Vi holder til på Frivilligcenter Aarhus, hvor vi har indledende samtaler, samtalegrupper og sociale arrangementer. Nogle af vores samtalegrupper mødes andre steder i byen, fx i Gellerup eller Tilst. Vi fejrer også nytårsaften og holder en årlig sommerhustur.
Vi mødes til sociale arrangementer torsdag aften i ulige uger og søndag eftermiddag i lige uger.

Vi har desuden mulighed for at tilbyde en venskabsordning, hvor man matches med én frivillig og mødes et sted man selv bestemmer. 

Play Video

Sådan finder du vej til HUSRUM Aarhus (Frivilligcentret)

Hvordan kommer jeg i gang?

Kontakt os

Du kan kontakte os på den måde, som passer dig bedst. Du kan ringe, sende en sms eller e-mail, eller skrive i kontaktformularen her på siden.

Indledende samtale

Som det allerførste bliver du inviteret til en indledende samtale med vores koordinator. Her fortæller vi om hvad vi kan tilbyde i HUSRUM, og spørger lidt ind til hvad du ønsker dig at få ud af at være med.

Velkommen i HUSRUM

Du vælger selv om du vil begynde med samtalegruppe, sociale arrangementer eller en hjerteven og vi aftaler, hvornår du kan komme i gang. Du bliver også inviteret ind i vores lukkede facebookgruppe.

Kontakt HUSRUM Aarhus

Line koordinator Aarhus

Frivilligkoordinator i Aarhus

Line Laxy Jensen

Tlf.: 22114838

E-mail: aarhus@husrum.dk

Bliv en del af vores Facebook fællesskab

På vores lokale facebookside kan du følge med i hvad vi laver i HUSRUM, og blive opdateret, når der sker nyt. Her finder du også vores forskellige grupper for frivillige, unge, aktiviteter og meget andet.