fbpx

Hjerte Ven

Savner du en stabil ven?

Alle fortjener en ven.

Vores venskabsordning er et gratis tilbud for dig mellem 16-30 år. Du befinder sig måske i en sårbar situation og mangler en vedholdende og fortrolig voksen ven.
De frivillige venner er mennesker med livserfaring, som har lyst til at møde dig i øjenhøjde og være en stabil ven.

Vi har alle forskellige interesser og behov, og derfor er hvert venskab unikt. Du bliver matchet med en ven, ud fra behov og interesser.

I mødes i udgangspunktet en gang om ugen 1-2 timer, og finder sammen ud af, hvad I vil lave, når I mødes.
Et hjertevenskab forløber som udgangspunkt i op til 1 år. Derefter er det op til både ung og hjerteven, om I fortsætter med at mødes.

portrætfoto af Rebekka og Eva Hjertevenner i husrum

Eva og Rebekka er hjertevenner

Hvordan kommer jeg i gang?

Kontakt os

Du kan kontakte os på den måde, som passer dig bedst. Du kan ringe, sende en sms eller e-mail, eller skrive i kontaktformularen her på siden.

Indledende samtale

Som det allerførste bliver du inviteret til en indledende samtale med vores koordinator. Her fortæller vi om hvad vi kan tilbyde, og spørger lidt ind til dine behov og ønsker.

Vi finder din ven

Når vi ved, hvem du er og hvad du kunne ønske dig, rækker vi ud til vores frivillige og finder et godt match til dig. Første gang I mødes er sammen med en koordinator, hvor I finder ud af, hvordan jeres venskab kan starte. 

Vi tjekker ind

Alle venskaber skal have en chance. Derfor skal I ses på egen hånd i 2 – 4 uger, før I giver en tilbagemelding til os, om I tænker venskabet har potentiale til at vokse til en god og tæt relation. Er der kemi, har I opfølgningsmøder med koordinatoren igen efter 6 og 12 måneder.

Vil du være frivillig hjerteven

Vi er hele tiden på udkig efter stabile og robuste frivillige, som ønsker at være noget særligt for et ungt menneske.
Du skal være + 30 år, kunne rumme et sårbart ungt menneske og have lyst til at bruge 1-2 timer om ugen på at være noget særligt for en anden. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil vide mere. 

Hvad vil det sige at være Hjerteven? Se mere her og hør bl.a. de unges og frivilliges beretning om et Hjertevenskab.