fbpx

Artikler fra HUSRUM

Anker fra HUSRUM Horsens

Dit helse bringer en flot artikel om Anker, som er ung i HUSRUM Horsens. Anker fortæller modigt om at være ensom og om at finde fællesskab i HUSRUM.

Læs artiklen her:Dit Helse Horsens

Ensomhed vokser blandt unge mennesker, og de er nu en af de befolkningsgrupper, der føler sig mest ensomme i Danmark. Rasmus Nielsen har haft ensomheden tæt inde på livet. Gennem HUSRUM er han kommet ud på den anden side, og i dag bruger han sine erfaringer til at hjælpe andre unge. Sådan starter den fine artikel i Aarhus Panorama, som har mødt Rasmus til en snak om ensomhed, HUSRUM og det at give tilbage.

Rebekka og Eva Hjerteven

Rebekka og Eva er hjertevenner

På den måde bliver sårbarheden også vendt til en styrke i venskabet: ”Det er ikke bare et spørgsmål om, at den der er sårbar i relationen, modtager fra den anden. Man giver faktisk også noget som den sårbare.” siger Eva og fortsætter: ”Det nuancerer mit verdensbillede at kende sådan en som Rebekka”

Emmeli fra HUSRUMs online arrangementer

Femina har mødt 23-årige Emmeli, som er frivillig i vores online arrangementer.

“For at komme væk fra ensomheden meldte Emmeli sig som frivillig i organisationen Husrum, som er en organisation for ensomme unge i Aarhus og Horsens, hvor hun står for dens online-arrangementer i Aarhus. Det bruger Emmeli næsten al sin tid på nu”

Presse

Vi står gerne til rådighed for pressen og medier

Ved spørgsmål til vores arbejde, inputs og ekspert viden kontakt leder af HUSRUM Danmark, Marie Nyegaard på kontakt@husrum.dk eller på 40 54 22 78