fbpx

Find viden om ensomhed

Hvad vil det sige at være ensom?

I HUSRUM indsamler vi data og bidrager til forskning. Vi samarbejder også med andre, så vi sammen kan blive klogere, og bruge viden til at støtte unge ud af ensomhed. Her på siden kan du finde information og viden om ensomhed og psykisk sårbarhed. Hvis du har spørgsmål, eller har brug for en kommentar, så kontakt os her

Trygge fællesskaber

Kunne du tænke dig at deltage i hyggelige og sjove aktiviteter med andre unge?

Samtalegrupper

Kunne du tænke dig at arbejde med dine udfordringer sammen med andre unge, som også har oplevet ensomhed eller har det svært?

Venskaber

Kunne du tænke dig at blive matchet med en frivillig voksen i et hjertevenskab?

Hvad er HUSRUM?

HUSRUM Danmark er en del af foreningen Jysk børneforsorg/Fredehjem, som er en non-profit organisation.

HUSRUM i Aarhus blev grundlagt under navnet “Café Lytten” i 1994. I Horsens har vi haft aktiviteter for unge siden 2015, som er udviklet i MOVE og Klub MOVE, som i 2020 blev omdøbt til HUSRUM Horsens med med samme indhold og målgruppe. Med vores mangeårige erfaring møder vi unge med en forståelse for ensomhedens mange facetter.

strandtur hygge med husrum

HUSRUM er drevet af en gruppe passionerede frivillige, der glæder sig til at møde dig

HUSRUM har ansatte koordinatorer i Horsens og i Aarhus. De sørger for den daglige drift. Derudover drives HUSRUM af en masse seje frivillige, der alle har et personligt eller fagligt kendskab til ensomhed, og som brænder for at skabe hyggelige og trygge rammer for vores unge. Du kan møde nogle af dem her.

Man kan have mange tanker og spørgsmål, inden man starter

Har du spørgsmål til HUSRUM og vores tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også se vores FAQ, hvor vi har besvaret ofte stillede spørgsmål.

Hvad kendetegner de unge, som kommer i HUSRUM?
De unge, som kommer i HUSRUM, har alle det til fælles, at de føler sig ensomme og søger et fællesskab. Nogle har måske oplevet at blive mobbet, mens andre har en diagnose, som har gjort det sociale svært i en længere eller kortere periode.
Hvem kan man møde i HUSRUM?
I HUSRUM møder man andre unge, der savner fællesskaber. Herudover møder man et hold af unge frivillige samt en ansat koordinator. Alle du møder i HUSRUM brænder for fællesskabet og for at gøre en forskel i indsatsen mod ensomhed.
Hvor gammel må man være for at benytte HUSRUMs tilbud?
HUSRUMs tilbud er for unge mellem … og 30 år. Se evt. det lokale tilbud for de specifikke aldersgrupper (evt. link)
Previous
Next