Fællesskab, gode oplevelser og nye venskaber

Hos HUSRUM tilbyder vi samtale- og netværksgrupper, sociale arrangementer og bofællesskaber til dig, som er ung, og som føler dig ensom og savner positive, rummelige fællesskaber at indgå i. HUSRUMs mål er, at ingen unge skal føle sig ensomme, og vi arbejder for at give dig gode sociale oplevelser og nye venskaber.

img-arrangement

Samtalegrupper

Kunne du tænke dig at arbejde med dine udfordringer sammen med andre unge, som også har det svært?

-

Netværksgrupper

Kunne du tænke dig at fortsætte med at mødes i grupper efter et forløb i en samtalegruppe?

-

Arrangementer

Kunne du tænke dig at deltage i hyggelige og sjove aktiviteter med andre unge, som også har det svært?

-

Bofællesskaber

Kunne du tænke dig en tryg base, hvor du kan få støtte til at arbejde med dine udfordringer?

-

braetspil

Hos os kan du føle dig tryg

Alle HUSRUMs tilbud er gratis (med undtagelse af bofællesskaberne), og du skal ikke visiteres til tilbuddene af kommunen. Du behøver ikke fortælle mere om dig selv, end du har lyst til, og dine oplysninger behandles naturligvis fortroligt.

Hvem er HUSRUM for?

HUSRUM er for dig, som er ung i alderen 16-30 år (til og med) fra Aarhus og omegn, som føler dig ensom og gerne vil indgå i et fællesskab, hvor du bliver mødt med forståelse og anerkendelse.

HUSRUM er både for drenge/mænd og piger/kvinder. Nogle af vores unge studerer, er i arbejde, praktik eller i ressourceforløb, mens andre er ledige, på kontanthjælp eller er ved at finde ud af, hvad de skal med deres liv. Din baggrund er irrelevant. Det eneste, der betyder noget for os, er, at du har lyst til at bryde ud af din ensomhed.

front-img-1

Hvornår kan man føle sig ensom?

Der kan være mange årsager til, at man føler sig ensom, og ensomhed er en følelse, som er svær at definere. De unge i HUSRUM beskriver blandt andet, at de...

  • Har lavt selvværd eller dårlig selvtillid
  • Er tilflyttere, som har svært ved at finde nye venner
  • Har social angst eller andre psykiske udfordringer, der fylder i hverdagen
  • Har været/er udsatte for mobning
  • Føler sig udenfor på arbejdspladsen/studiet
  • Har konflikter og problemer i familien
  • Gennemlever sorg eller tab
  • Har selvmordstanker

Hos HUSRUM tager vi imod dig uanset din baggrund og dine udfordringer. Vi har plads til alle, og vores erfaring er, at mangfoldighed er en fordel og giver nye perspektiver på ens udfordringer.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/d/a/husrum.dk/httpd.www/wp-content/themes/jevelin/inc/helpers.php on line 496