Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/d/a/husrum.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/d/a/husrum.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/d/a/husrum.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/d/d/a/husrum.dk/httpd.www/wp-content/plugins/unyson/framework/includes/hooks.php on line 259 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/d/a/husrum.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2758) in /customers/d/d/a/husrum.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 549 HUSRUM - Samtale- og netværksgrupper til ensomme unge i Aarhus

Mød ligesindede og bryd ud af ensomheden

Kunne du tænke dig at arbejde med dine udfordringer sammen med andre unge, som også har det svært? Hvis ja, så skulle du overveje at komme med i en af HUSRUMs samtalegrupper.

img-samtale1

“En gruppe af seks-syv unge mødes med det formål at erfaringsudveksle, tale om deres udfordringer og finde løsninger i fællesskab”

Hos os kan du tale ud om det, der er svært

HUSRUMs samtalegrupper er et forløb med 12 ugentlige mødegange, hvor en gruppe af seks-syv unge mødes med det formål at erfaringsudveksle, tale om deres udfordringer og finde løsninger i fællesskab. Til møderne kan du snakke med de andre om dine udfordringer, og du kan også vælge bare at lytte til de andre, hvis du er mere tryg ved det. Formålet med samtalegrupperne er at give dig tro på dig selv, mod til at stå ved, hvem du er og tryghed ved at være social.

Lær dig selv bedre at kende

Møderne faciliteres af tre frivillige gruppeledere, hvoraf mindst én er peer-støtte, det vil sige en tidligere deltager i en samtalegruppe. Til hvert møde bliver der arbejdet med et tema, som eksempelvis small talk, selvværd og selvtillid, dating, kropssprog eller konflikthåndtering. Til 10 af de 12 mødegange har gruppelederne forberedt mødets tema, mens det er gruppen selv, som får lov til at vælge, hvad de vil beskæftige sige med til to af de 12 mødegange. Gruppen kan enten vælge at arbejde med et tema eller at lave en social aktivitet, der binder gruppen bedre sammen.

Små skridt af gangen til varig udvikling

Til møderne i samtalegrupperne bliver der udarbejdet handleplaner for hver ung. Handleplanerne indeholder små opgaver, som du skal forsøge at arbejde med inden næste gruppemøde. Formålet med handleplanen er at hjælpe dig i din udvikling og afprøve de redskaber, som I har talt om i gruppen. Du formulerer selv din handleplan, og I hjælper hinanden i gruppen til, at planen bliver god og realistisk. Du har gruppens opbakning til at gennemføre handleplanen, og ved næste mødegang følger I op på, hvordan det er gået.

img-samtalegrupper

Vi giver dig et trygt forum

Deltagelse i HUSRUMs samtalegrupper er gratis. Samtalegrupperne er ikke behandling, men kan med fordel bruges som et supplement til behandling. Alt, hvad der bliver sagt til samtalegrupperne, bliver naturligvis behandlet fortroligt, og du behøver ikke dele mere om dig selv, end du har lyst til.

Netværksgrupperne forlænger de gode relationer

HUSRUMs netværksgrupper er en fortsættelse af vores samtalegrupper. Når samtalegruppeforløbet er overstået, og de unge i gruppen fortsat har lyst til at mødes, bliver samtalegruppen omdannet til en netværksgruppe.

Forskellen på en samtalegruppe og en netværksgruppe er altså, at netværksgruppen er selvkørende og mødes på eget initiativ. Møderne kan foregå i HUSRUMs lokaler, men ofte mødes netværksgrupperne også hjemme ved de unge selv eller ude i byen.

Netværksgruppen har en frivillig gruppeleder tilknyttet, men gruppelederen fungerer primært som kontaktperson og deltager ikke (nødvendigvis) ved gruppens møder.

Vil du starte i en samtalegruppe?

Vi starter nye samtalegrupper seks gange om året - eller når der er unge nok til en gruppe. Du kommer i gang i en samtalegruppe gennem en indledende samtale med HUSRUMs projektkoordinator. Kontakt os for at aftale en tid til en indledende samtale eller for at høre, hvornår den næste samtalegruppe starter.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/d/a/husrum.dk/httpd.www/wp-content/themes/jevelin/inc/helpers.php on line 496
Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/d/d/a/husrum.dk/httpd.www/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/d/d/a/husrum.dk/httpd.www/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/d/d/a/husrum.dk/httpd.www/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13