Kunne du tænke dig at gøre en forskel for ensomme unge?

Kunne du godt tænke dig at gøre en forskel for andre? Vil du gerne blive en del af en sammentømret frivilliggruppe? Kunne du tænke dig at udvikle dine medmenneskelige kompetencer? Hvis ja, skulle du overveje at blive frivillig ved HUSRUM.

img-kontakt

“Som frivillig ved HUSRUM får du først og fremmest glæden af at gøre en mærkbar forskel for andre”

Frivillige med kendskab til ensomhed

I HUSRUM synes vi, at mangfoldighed er en fordel, og derfor har vi ingen krav til din baggrund. Vi anser det som en fordel, hvis du har erfaring (personlig og/eller faglig) med ensomhed, men vi hører også gerne fra dig, hvis du bare er et overskudsmenneske, som gerne vil gøre noget godt for andre.

img_meetus

Alsidig frivilligstilling med ansvar

HUSRUMs frivillige varetager mange forskellige opgaver, og hvis du gerne vil have ansvar og udvikle dig, har du mulighed for det ved os. Overordnet har vi fire frivilligfunktioner:

  • Gruppeleder: Faciliterer møderne i HUSRUMs samtale- og netværksgrupper
  • Arrangør: Planlægger og afholder HUSRUMs sociale arrangementer for de unge
  • Bostøtte: Fungerer som kontaktperson for beboerne i HUSRUMs bofællesskab
  • Kommunikation/HR: Varetager markedsføringen af HUSRUMs tilbud og planlægger sociale og faglige arrangementer for de frivillige

Som frivillig ved HUSRUM bliver du tilknyttet en bestemt funktion, men du er altid velkommen til at byde ind på opgaverne under de andre funktioner.

Udvid dit netværk og gør en forskel

Som frivillig ved HUSRUM får du først og fremmest glæden af at gøre en mærkbar forskel for andre. Du bliver del af en velfungerende gruppe af engagerede frivilligt med et tæt sammenhold i HUSRUM. Du bliver desuden del af et stort netværk af frivillige og professionelle, der alle arbejder med sårbare og udsatte børn og unge, gennem vores tilknytning til Jysk børneforsorg/Fredehjem.

Alle frivillige mødes én gang månedligt til frivilligmøde, hvor vi snakker om hvordan det går, planlægger kommende arrangementer og hygger os med aftensmad og snacks. Vi laver desuden ofte ting sammen udenfor HUSRUM, som for eksempel at se fodbold på storskærm, tage i biografen og drikke fredagsøl.

Endelig laver vi også tit faglige arrangementer for de frivillige, som eksempelvis oplæg, foredrag, workshops og supervision. Formålet med de faglige arrangementer er at udvikle de frivilliges kompetencer.

Vores forventninger til dig

Personligt eller fagligt kendskab til ensomhed og psykisk sårbarhed er en fordel som frivillig ved HUSRUM. Da vores tilbud er baseret på ung-til-ung princippet, skal du være i alderen 20-35 år (til og med). Du skal desuden være interesseret i at være en del af HUSRUM i mindst ét år og være i stand til at afsætte omkring 10 timer om måneden til arbejdet i HUSRUM (inklusiv månedligt frivilligmøde på tre timers varighed).

Kunne du tænke dig at blive frivillig?

Du kan se vores aktuelle frivilligopslag på FrivilligJob.dk eller sende en uopfordret ansøgning til os.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/d/a/husrum.dk/httpd.www/wp-content/themes/jevelin/inc/helpers.php on line 496