Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/d/a/husrum.dk/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 HUSRUM - Kom ind i et fællesskab for unge i Aarhus

Vi starter med en uformel, indledende samtale

Uanset om du vil starte i en samtalegruppe, deltage i vores arrangementer eller flytte ind i et af vores bofællesskaber skal du til en indledende samtale ved os først. Til samtalen vil vi fortælle dig om HUSRUM, og vi vil også spørge ind til dig for at lære dig lidt at kende og dermed sikre, at du får en god oplevelse i HUSRUM.

img-opstart

“Du behøver ikke fortælle mere om dig selv, end du har lyst til”

En samtale, hvor du føler dig godt tilpas

Den indledende samtale foregår på vores kontor på Frivilligcenter Aarhus (Grønnegade 80, 1. sal, 8000 Aarhus C), og det er HUSRUMs projektkoordinator, som er til stede ved samtalen. Du må gerne tage din far, veninde, bostøtte eller en helt fjerde person med til samtalen, hvis du gerne vil det. Ved samtalen får du også en lille rundvisning, så du kan se, hvor vi mødes til sociale arrangementer og samtalegrupper.

Hos os kan du være tryg

Den indledende samtale er uforpligtende, og du behøver ikke fortælle mere om dig selv, end du har lyst til. Alle i HUSRUM er underlagt tavshedspligt, og alt, hvad der bliver sagt til samtalen, behandles naturligvis fortroligt.

Kom i gang i HUSRUM

Vi har ingen faste åbningstider, og vi finder derfor et tidspunkt for samtalen, som passer ind i din kalender. Du kan kontakte os på telefon: 40 54 22 78 (du kan både skrive en SMS og ringe op) eller mail: kontakt@husrum.dk for at aftale en tid til en indledende samtale. Du kan også benytte vores kontaktformular. Det er HUSRUMs projektkoordinator, Kristina, som besvarer alle henvendelser, og hun vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/d/a/husrum.dk/httpd.www/wp-content/themes/jevelin/inc/helpers.php on line 496
Kristina

Kristina

Kristina

Projektkoordinator

Alder:

32 år

Studie/beskæftigelse:

Projektkoordinator i HUSRUM – uddannet antropolog

Årsag til at være ansat ved HUSRUM:

At være ansat i HUSRUM er mit drømmejob, hvor jeg får lov til at møde og bruge tid sammen med så utrolig mange dejlige mennesker. Jeg bliver varm om hjertet, hver gang jeg oplever en ung åbne op, begynde at vise store smil og få nye venskaber i HUSRUM. De frivillige overrasker mig hele tiden med deres overskud, omtanke og initiativ. For mig er HUSRUM det mest givende og omsorgsfulde fællesskab, som jeg er stolt af at være en del af.

×