fbpx

Spørg

Brevkassen er for dig, som måske er ensom og socialt isoleret. Her kan du spørge og finde svar på det, som bekymrer dig. 

Skriv til os

Har du et spørgsmål om ensomhed, at mangle venskaber eller hvordan det er at blive en del af fællesskabet i Husrum, så skriv til vores brevkasse. I HUSRUM er andre unge klar til at give dig svar, gode råd og fortælle mere om HUSRUM. Vi behandler alle spørgsmål med fortrolighed og du får svar pr. mail.

Når du har skrevet til os, vil du modtage svar på din e-mail. Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt. I nogle perioder kan der dog gå op til et par dage.  

Vi deler en gang imellem breve til brevkassen på vores Facebookside. Vi anonymiserer altid brevkassens spørgsmål og svar, så de ikke kan føres til dig. 

Jeg sidder meget alene derhjemme og ved ikke, hvad jeg skal gøre. Har andre det ligesom mig?

Anonym

Vi ved, at det kan være svært at sidde med den slags tanker, men du skal vide at du absolut ikke er den eneste. Det er helt normalt at føle sig ensom, og det er vigtigt at få søgt hjælp, så man kan komme ud på den anden side igen. At være trist og ensom kan ofte godt hænge sammen, da man ofte kan føle sig alene med sine negative tanker. Ensomhed kommer oftest til udtryk via en længevarende følelse, hvor imod tristhed derimod er en kortere og mere varieret proces. Vi har fået meget ud af at være med i HUSRUM. Både online arrangementer, sociale arrangementer og samtale-ven. Hvis du ikke har mod på det, er der også andre muligheder. Du kan blandt andet begynde med at få fastlagt nogle rutiner, og gå nogle ture, udforske nye hobbyer og snakke med nogen om problemerne. Man kan fx ringe til headspace. Vi håber du kunne bruge det til noget, og vi er altid klar til at svare på flere spørgsmål, hvis du ligger inde med nogle.

Emmeli og Laura