Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/d/a/husrum.dk/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 HUSRUM - Bofællesskab for ensomme unge i Aarhus

Du fortjener en tryg base

Kunne du tænke dig en tryg base med socialt samvær i hverdagen, hvor du kan få støtte til at arbejde med dine udfordringer? Hvis ja, så skulle du overveje at flytte ind i HUSRUMs bofællesskab.

img_bofaellsesskab

“En tryg base med socialt samvær i hverdagen”

Bofællesskabets faciliteter

HUSRUMs bofællesskab ligger på Kalmargade i Aarhus Nord. Bofællesskabet rummer tre værelser (forskellige størrelser) samt et køkken med altan og badeværelse til deling. Man kan bo i bofællesskabet i op til 12 måneder, og du betaler husleje for at bo der.

Hygge med bofæller og frivillig bostøtte

Bofælleskabet får besøg af HUSRUMs frivillige bostøtter en gang ugentligt, hvor der laves mad i fælleskab og følges op på individuelle udviklingsmål og handleplaner. Bostøtterne støtter beboerne i deres sociale mål og praktiske gøremål, som eksempelvis rengøring, hvis der er behov for det. Bostøtterne arrangerer også sociale aktiviteter ude af huset, hvor I kan lære hinanden godt at kende og få sjove oplevelser sammen.

Åben dør til en god snak

Blandt beboerne i bofællesskabet udvælges en peer-støtte, som typisk er den person, der har boet der længst. Peer-støtten har altid en åben dør til en god snak og kan fortælle om, hvordan man kan bruge HUSRUM. Peer-støtten arrangerer desuden sociale aktiviteter i hverdagen i samarbejde med bostøtterne, for eksempel en filmaften og sportsaktiviteter, samt fire årlige udflugter, som eksempelvis en kanotur.

Vil du orienteres, når et værelse et ledigt?

Når der er et ledigt værelse i HUSRUMs bofællesskab, vil det blive annonceret på vores Facebook-side og i vores nyhedsbrev, som du kan skrive dig op til nederst på siden. Hvis du er interesseret i at flytte ind i vores bofællesskab, kan du også blive skrevet på venteliste.

Vil du gerne flytte ind i bofællesskabet?

For at flytte ind i vores bofællesskab skal du til en indledende samtale ved HUSRUMs projektkoordinator og en matchsamtale i bofællesskabet, hvor du møder de andre beboere. Kontakt os for at aftale en tid til en indledende samtale eller en fremvisning af bofællesskabet.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/d/a/husrum.dk/httpd.www/wp-content/themes/jevelin/inc/helpers.php on line 496