Mød ligesindede til hyggelige og sjove arrangementer

Kunne du tænke dig at deltage i hyggelige og sjove aktiviteter med andre unge, som også har det svært? Hvis ja, så skulle du overveje at komme med til HUSRUMs arrangementer.

Lasertag

“Det giver dig mulighed for at møde andre unge i trygge rammer”

Vi har et stort udvalg af aktiviteter

Hos HUSRUM afholder vi hyggelige og sjove arrangementer, som giver dig mulighed for at møde andre unge i trygge rammer. Vores arrangementer planlægges af de frivillige i samarbejde med de unge i HUSRUM, og vi laver alle mulige forskellige ting. Har du en idé til en aktivitet, vil vi meget gerne høre fra dig. Sommetider er vi hjemme i HUSRUMs lokaler, og andre gange laver vi ting ude i byen. Vi kunne eksempelvis finde på at...

  • Besøge Aarhus Brætspilscafé
  • Tage til koncerter eller holde filmaften
  • Lave mad eller bage sammen
  • Være kreative med strik og klippe-klistre
  • Spille høvdingebold eller danse zumba
  • Gå tur i skoven, på stranden eller et helt tredje sted
img-arrangement

Frivillige skaber trygge rammer

Der er altid to-tre frivillige til stede ved vores arrangementer. De frivillige står klar til at tage imod dig, når du kommer, og de sørger også for, at du kommer godt hjemad, når arrangementet er forbi.

Kom så ofte du vil

Vi holder arrangementer torsdage og søndage. Om torsdagen er arrangementet om aftenen, mens det typisk er om eftermiddagen om søndagen. Deltagelse i vores arrangementer er gratis. Ved helt særlige arrangementer kan der dog være en mindre deltagerbetaling. Du kan deltage i vores arrangementer så ofte, du ønsker.

Vil du gerne se eksempler på, hvad vi laver til vores arrangementer? Tag et kig på vores Facebook-side, hvor vi lægger billeder ud hver gang, vi har haft et arrangement.

Vil du med til vores arrangementer?

Du kommer i gang med vores arrangementer gennem en indledende samtale med HUSRUMs projektkoordinator. Kontakt os for at aftale en tid.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/d/a/husrum.dk/httpd.www/wp-content/themes/jevelin/inc/helpers.php on line 496